1. Anasayfa
  2. Haberler

Microsoft’un Copilot AI, Yakında Windows 11 Kullanıcılarının Android Mesajlaşmalarında Yardımcı Olacak

Microsoft’un Copilot AI, Yakında Windows 11 Kullanıcılarının Android Mesajlaşmalarında Yardımcı Olacak
0

Microsoft’un Copilot AI’sının, yakın gelecekte **Windows 11** kullanıcılarının **Android** akıllı telefonlarında mesajlaşma işlemlerini kolaylaştırması bekleniyor. Microsoft, daha fazla işlevsellik sağlayan Copilot eklentileri duyurdu ve bu yeni “Telefon” eklentisinin bu hafta daha fazla kişiye ulaşmaya başladığı bildiriliyor.

Telefon Eklentisi ile Kolay Mesajlaşma

Telefon eklentisi, mobil cihazınızı **Windows 11 PC**’nize bağlayan ve çeşitli özellikler sunan Telefon Bağlantısı uygulamasından yararlanarak çalışıyor. Eklentiyi kurmadan önce Telefon Bağlantısı uygulamasının çalışıyor olması gerekiyor. Kurulumdan sonra, Copilot‘u Android cihazınızda mesajları okumak ve göndermek veya kişi bilgilerini aramak için kullanabileceksiniz.

Güncellemelerle Gelecek Gelişmiş Özellikler

Eklentinin şu anki sürümünün temel işlevler sunduğunu unutmamak gerekiyor. Microsoft, yakında gelecek güncellemelerle daha gelişmiş özellikler eklemeyi planlıyor. Örneğin, Copilot AI, telefonunuzdaki mesajları tarayarak tarih ve saat gibi önemli bilgileri çıkarabilecek. Bu, özellikle mesaj yoluyla randevu ayarlandığında kullanışlı olacaktır.

iOS Desteği Bekleniyor

Copilot‘un Telefon eklentisi şu an sadece Android için geçerli, ancak Microsoft‘un **iPhone** desteği de eklemesi bekleniyor. Telefon Bağlantısı uygulaması zaten **iPhone**’ları destekliyor, bu nedenle Microsoft‘un **iOS** kullanıcılarını bu özellikten mahrum bırakması pek mümkün değil.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir